Stilstaan en Ervaar
Z  weven met twee voeten in de aarde           

Coaching in en met de natuur

Een coachsessie vindt voornamelijk buiten in de natuur plaats. Het doel is niet om kilometers te wandelen, maar vooral om gewoon buiten te zijn, van de natuur te genieten en om de natuur in te kunnen zetten tijdens een coachsessie. De natuur kan een krachtige spiegel zijn en soms ontstaan er betekenisvolle toevalligheden. Zo kan de natuur rust en helderheid met zich mee brengen. Problemen worden luchtiger om over te praten als je buiten bent en het maakt het makkelijker om uit je hoofd te komen en meer aanwezig te zijn in je lichaam. Om van nadenken naar voelen te gaan. 


De basis van het coachtraject ben jij als persoon, jouw doelen en wensen staan centraal. Samen kijken we naar de kwaliteiten en eigenschappen in jouw, die helpend kunnen in jou situatie. Het mooie is dat jij deze kwaliteiten en eigenschappen allemaal al in jou hebt. Wellicht voelt dat nu nog niet zo, maar samen gaan we de zoektocht aan en kijken we hoe je deze weer in je leven kunt integreren. Mijn missie als coach is om mensen weer in contact te brengen met hun 'ware ik'. Door allerlei situaties kun je in je leven op een plek terecht komen, waarin je jezelf afvraagt 'wie ben ik nou eigenlijk?'. Ben ik wel gelukkig met hoe mijn leven er nu uitziet, krijg ik energie van de dingen die ik doe of kosten ze juist energie, etc. Allemaal herkenbare vragen en daarmee ook mijn drijfveer om als coach aan de slag te gaan. 


Een coachtraject begint met een vrijblijvende telefonische intake (hier zijn geen kosten aan verbonden). Wanneer je besluit om verder te willen gaan met de coaching, zullen we een fysieke afspraak in plannen. Deze afspraak vindt buiten in de natuur plaats en hierin gaan we dieper in op het onderwerp. Een coachtraject heeft geen vast aantal coachsessies. Tijdens het eerste gesprek, zullen we wel een grove inschatting maken van het aantal coachsessies, maar hier kan later altijd van worden afgeweken. Zijn er minder of meer sessies nodig is dat geen enkel probleem. 


Mocht je interesse hebben, neem gerust contact met mij op. Ook bij vragen ben je altijd welkom om contact op te nemen.  • 10
  • 7
  • 9