Stilstaan en Ervaar
Z  weven met twee voeten in de aarde           

'Zweven met twee voeten in de aarde'

Mijn naam is Naomi Dijkstra. De afgelopen jaren heb ik als verpleegkundige in de psychiatrie gewerkt. Waar ik veel kennis en ervaringen heb opgedaan. Het zien van de persoon achter de trauma's, ingesleten patronen, rouw en vaak een vervormd zelfbeeld is wat ik mooi en vaak ook heel bijzonder vind aan het werken met mensen. Op mijn eigen pad heb ik de kracht van de natuur leren kennen. Iets waar ik mij als kind al erg verbonden mee voelde, maar wat ik gaande weg mijn leven langzaam uit het zicht verloren ben. Vandaar mijn keuze om de opleiding tot wandelcoach te gaan volgen (bij 'Peak impact'). Op het moment ben ik bezig met mijn accreditatie om mij aan te sluiten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).


Mijn passie ligt als coach om mensen te begeleiden om weer in contact te durven komen met hun ware zelf. Ik ben er van overtuigd dat we het allemaal, stuk voor stuk, in ons hebben om te helen vanuit onszelf. Wat je nodig hebt om uit een situatie te komen of om te helen, zit al in jou als persoon. Deze eigenschappen en kwaliteiten zijn misschien wat onderin de koffer beland, maar ze zitten wel al in de koffer. Als coach wandel ik een tijdje met jou mee en samen gaan we opzoek naar deze eigenschappen en kwaliteiten en kijken we hoe je deze weer kunt integreren in je leven. Om zo weer in verbinding te komen met jou 'ware ik'.


'Zweven met twee voeten in de aarde'. Zweven staat voor het stukje spiritualiteit waar ook ruimte voor is tijdens een coachsessie. Ik werk vanuit intuïtie en vind het belangrijk om ruimte te geven aan gevoel. Daarnaast sta ik ook met twee voeten in de aarde, zowel feitelijk als spreekwoordelijk. Coachsessies vinden voornamelijk buiten in de natuur plaats, waar we met twee voeten in de aarde staan. Maar naast een stukje intuïtie werk ik ook vanuit bewezen theoretische coachtechnieken en vind ik het belangrijk om mij continu verder te ontwikkelen en te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vak als coach. 




  • Foto facebook
  • 302298352_2638360202962863_1220747043833775705_n
  • WEbsite